Mindful afvallen

Samenwerking met Sandra Pfeil

Mindful afvallen gaat in op waarom je eet. Als je bewuster gewicht verliest is de kans groot dat het gewicht eraf blijft.

Samen met Sandra Pfeil van Wegend Succes hebben wij een behandeling opgesteld om het afvallen te vergemakkelijken. Sandra begeleidt de mensen die willen afvallen en ik zorg voor de mentale begeleiding.

Er is een reden geweest waarom men meer is gaan consumeren. Meestal is er sprake van stress. De grote vraag is waarom en wat kunnen we er nu tegen doen. Vaak zit het probleem dieper dan men in eerste instantie denkt. Met de cliƫnt wordt gekeken naar het heden, verleden en toekomst van het eetpatroon. Aan de hand van de functieanalyse, die door Sandra is afgenomen, wordt het eetpatroon nogmaals onder de loep genomen, uitgediept en valkuilen getriggerd.

 

Door bewuster, met volle aandacht, zonder oordeel het eetpatroon te benaderen zal worden bekeken hoe het eet-gedrag veranderd kan gaan worden. De behandeling zal uit 5 consulten bestaan. Indien nodig kan dit worden uitgebreid of ingekort.

  1. Verdieping functie-analyse.
  2. Wat is Mindful eten?
  3. Relaxatie-oefeningen.
  4. Mindful omgaan met valkuilen.
  5. Bereik innerlijke rust en vrede met je lijf en leven.

Voor tarieven en meer info neem contact met ons op.

Contact