Klankschalen

Yoga-Nidra & Klankschalen in 2020:
Elke laatste vrijdag van de maand om 19:30 uur, 17 januari (ivm vakantie de 31e niet), 28 februari, 27 maart, 24 april, 29 mei, in de zomermaanden niet)

Waarom klankschalen?

Men ervaart totale rust en ontspanning na een klankschalen sessie.Ons lichaam bestaat voor 80% uit water. Door de trillingen die de schalen voortbrengen, worden je cellen even opgeschud en dat geeft een rustig en prettig gevoel. Als je een schaal met water zou vullen en er vervolgens op tikt, zie je rimpels in de schaal te voorschijn komen. Zo’n effect heeft dat ook voor je lichaamscellen die dus voor 80% uit water bestaan.

Onrust in het hoofd geeft ook onrust in het lichaam. Wekelijkse sessies werkt therapeutisch op lichaam en geest. Door de trillingen van de geluidsgolven uit de klankschalen wordt je lichaam en geest als het ware gemasseerd. Men voelt een bepaalde rust over zich heen komen. Speciaal voor mensen die druk zijn en/of al veel lichamelijke inspanning leveren, voelt een klankschalensessie als een aangename ontspanning.
KLANKSCHALEN MEDITATIE

Vrijdag 11 OKTOBER 2019
Aanvang 19:00 uur . Einde +/- 21:00 uur

Kosten € 10,– . Eigen handdoek, dekentje en kussen zelf mee te nemen. Matje is aanwezig.
Voor extra ondersteuning is een eigen matje handig. Na afloop kopje thee.
Opgeven via info@liberatus.nl. Voel je welkom!

Locatie:
De Cultuurschuur
Loggersplein 1
1771 CE Wieringerwerf


YOGA NIDRA & KLANKSCHALEN: Elke laatste vrijdag van de maand, aanvang 19:30 uur. Locatie: Vliestroom 96 in Wieringerwerf.  

Wat is Yoga Nidra? Met Yoga Nidra raakt je lichaam in slaap en is je geest nog wakker. Het is een diepe meditatie, wat je lichaam en geest tot rust brengt. Daarna volgt de klankschalen sessie voor nog meer ontspanning. Kosten € 10,00 per keer. Opgave via: info@liberatus.nl of bel 0651-728471.