Reiki behandeling

Voel de energie in je lichaam. Reiki doet wat met je.

Heb je ooit een Reiki behandeling ervaren? 

Door middel van handoplegging geef ik je extra levensenergie door.  Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. Spanningen kunnen zich vast gaan zetten in je lijf, er treden blokkades op. Door middel van handoplegging kan ik deze blokkades versoepelen. Na een behandeling van ongeveer drie kwartier zul je je bevrijd voelen! Ervaar het zelf!

Voor optimaal resultaat zijn vaak meerdere behandelingen in een paar weken nodig. Let op! Ik kan je niet genezen, ik kan alleen de klachten verlichten! Vaak herstelt het lichaam zichzelf als eenmaal de blokkades zijn opgeheven.

Door verschillende gebeurtenissen kunnen energiebanen verstopt raken. Gevolgen kunnen zijn: stijve nekspieren, pijn in de onderrug, hoofdpijn, buikpijn enzovoorts. Maar ook bij  blessures, brandwonden e.d. kan ik je helpen het genezingsproces te versnellen.

Daarbij is het belangrijk dat je de dagen na de behandeling meer water drinkt, zodat de afvalstoffen makkelijker je lichaam kunnen verlaten.

Een behandeling van ongeveer 45 minuten kost € 35,00.

—————————————————————————————————————-

Vergoeding van de verzekeraar is mogelijk indien men aanvullend verzekerd is. Deze behandeling valt onder:

Overige natuurgeneeskunde 24005
De behandelvorm en prestatiecode ”Overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel. Het is een verzamelnaam voor natuurgeneeskundige behandelingen die niet onder de overige benoemde behandelvormen vallen. Veel natuurgeneeskundige behandelvormen zijn benoemd en hebben hun eigen prestatie code.