Body Mind Release Wieringerwerf

De Body Mind Release

 

 

 

 

 

 

Negatieve ballast loslaten en positieve energie terughalen 🙂

Wil je steviger in je schoenen staan, minder negatieve ballast met je meedragen, meer positiviteit in je leven ervaren? Je niet meer zo vermoeid , angstig, gestresst voelen, wat ook vaak resulteert in typische stress gerelateerde klachten als pijn in de nek, schouders, onderrug? Wil je niet meer achterom kijken, maar vooruit, de zonnige kant van het leven zien? Dan is Body Mind Release wellicht iets voor jou!

Met de Body Mind Release kan je op een unieke manier je levensklachten / trauma’s direct aanpakken zonder dat je alles weer moet herbeleven.

 

 

 

 

Breed inzetbaar en effectief
BMR is zeer breed inzetbaar! Loslaten met de BMR methode geeft je snel innerlijke rust, hernieuwde energie, positiviteit en persoonlijke groei. Deze methodiek is inzetbaar bij de volgende klachten:

– Stress, spanning en onrust gevoelens
– Veel fysieke en psychische klachten
– Negatief denken en piekeren
– Angsten
– Gebrek aan zelfvertrouwen
– Verslavingsgedrag
– Paniekaanvallen
– Traumaverwerking
– Vermoeidheid
– Gevoel vast te zitten
– Burn-out
– Somberheid
– Afhankelijkheidsgevoelen


Over de Body Mind Release methode:

Mensen kunnen in het dagelijkse leven een enorme variëteit aan fysieke, mentale en sociale klachten en problemen ervaren. Een deel van deze klachten zijn tijdelijk en verdwijnen vanzelf. Echter bij een serieuze hulpvraag blijken de geboden behandelingen en therapieën niet altijd te voldoen. Deze zijn vaak symptoomgericht of leren ons – anders – omgaan met. De oorzaak wordt dan kennelijk niet voldoende aangepakt. Wat dan wel?

Negatieve ballast loslaten en positieve energie terughalen 🙂

Wist jij dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect veroorzaakt wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten? Dit is waar Body Mind Release over gaat. BMR helpt je namelijk de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht en bewezen effectief aan te pakken. De kern is, dat de levensklachten niet hoeven te worden besproken. Je hoeft je klachten / trauma’s niet nog een keer te beleven. Deze worden direct op een unieke manier losgelaten.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op:

Tel: 0651-728471 of mail naar info@liberatus.nl

Mocht jij na het doorlopen van dit BMR traject zelf erkend Body Mind Release therapeut willen worden, kijk dan hier voor meer informatie over deze erkende opleiding BMR therapeut op HBO niveau https://bodymindrelease.nl/opleiding-therapeut/