Body Mind Release Wieringerwerf

 

 

 

Wil je steviger in je schoenen staan, minder negatieve ballast met je meedragen, meer positiviteit in je leven? Je niet meer zo vermoeid , angstig, gestresst voelen, wat ook vaak resulteert in typische stress gerelateerde klachten als pijn in de nek, schouders, onderrug? Wil je niet meer achterom willen kijken, maar vooruit, de zonnige kant van het leven zien? Dan is Body Mind Release wellicht iets voor jou!

Met de Body Mind Release kan je op een unieke manier je levensklachten / trauma’s direct aanpakken zonder dat je alles weer moet herbeleven.

Onlangs ben ik begonnen met deze opleiding. Op dit moment ben ik opzoek naar oefen-cliënten. Voel jij je aangesproken tot deze methode? Meld je aan via info@liberatus.nl of bel naar 0651-728471. Tegen een kleine vergoeding help ik je graag.
Meer info over Body Mind Release Therapie volg link https://bodymindrelease.nl/over-body-mind-release/

Over de Body Mind Release methode:

Mensen kunnen in het dagelijkse leven een enorme variëteit aan fysieke, mentale en sociale klachten en problemen ervaren. Een deel van deze klachten zijn tijdelijk en verdwijnen vanzelf. Echter bij een serieuze hulpvraag blijken de geboden behandelingen en therapieën niet altijd te voldoen. Deze zijn vaak symptoomgericht of leren ons – anders – omgaan met. De oorzaak wordt dan kennelijk niet voldoende aangepakt. Wat dan wel?


Wist jij dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect veroorzaakt wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten? Dit is waar Body Mind Release over gaat. BMR helpt je namelijk de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht en bewezen effectief aan te pakken. De kern is, dat de levensklachten niet hoeven te worden besproken. Je hoeft je klachten / trauma’s niet nog een keer te beleven. Deze worden direct op een unieke manier losgelaten.

Hier vind jij meer informatie over deze unieke Body Mind Release methode:https://bodymindrelease.nl/